Mad House

MAD HOUSE JA MINÄ

Me olemme ystäviä. Millaisia ystäviä me olemme? Ystävyyssuhteet ovat kaksisuuntaisia, niissä otetaan ja annetaan. Mitä minä annan Mad Houselle ja mitä saan sieltä? Mad House on ryhmä, johon olen kiinnittynyt ja jonka osa olen, juuri nyt. Kaikki eivät aina ole paikalla mutta joku varmasti on. Ryhmä muuttuu mutta yhteinen nimittäjä pysyy samana – Mad House. Ryhmät ovat sooloilijalle kullanarvoisia. Kaikkia asioita ei tarvitse päättää, keksiä, tehdä, suunnitella itse, yksin.

Mad House on myös paikka, jossa käyn suhteellisen säännollisesti mutta en käy siellä paikan vaan ihmisten, ryhmän, takia. Ja siksi mitä ryhmä tekee. Ryhmä eli Mad House luo tilaisuuksia esiintyä ja nähdä esityksiä, keskustella tärkeistä ja mielenkiintoisista asioista, osallistua työpajoihin ja oppia uutta. Ja aika monta kertaa se on tarjonnut tilaisuuden kokata soppaa nälkäisille, ei ainoastaan itselle.

Lopuksi: tykkään tee-se-itse-estetiikasta ja asioiden tekemisestä itse. Englanniksi DIY. Mad House antaa mahdollisuuden tehdä DIY:tä DIT eli yhdessä. Do It Together! TSI ja TSY. Aina siitä ei saa palkkaa mutta aina se palkitsee. Se lisää sitä vaurautta jota bruttokansantuote ei tunne. Tehdään itse, yhdessä, itselle ja muille.